Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g22g100kcal0.1g0.1g11.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g87g340kcal0.2g84.6g0g0g
Raparperi 419g141kcal2.9g23g0.4g5.9g
Culinesse (Flora), annos 10g109g502kcal0.5g0.5g55.6g0g
Sokeri 130g527kcal0g129.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g486kcal14.4g99.2g1.7g5g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.4g17kcal0g4.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g4498kcal58.2g689g155.2g23g
Valittu annoskoko1015g2249kcal29.1g344.5g77.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna508g1124kcal14.6g172.3g38.8g5.8g
Arvot/100g100g222kcal2.9g33.9g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570