Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g263g446kcal49.9g0g26.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g219g263kcal7.4g7.9g21.9g0g
Kantarelli 88g15kcal1.6g0.4g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g1673kcal124.8g53.2g100.2g14.8g
Valittu annoskoko1015g836kcal62.4g26.6g50.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna508g418kcal31.2g13.3g25.1g3.7g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993