Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 250g553kcal43.7g0g42.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g156g64kcal2.2g12.6g0.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli125g225kcal10.6g2.7g18.7g0g
Ketsuppi, Felix34g30kcal0.3g7.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Persilja6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g1785kcal115g46g127g1g
Valittu annoskoko1015g893kcal57.5g23g63.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna508g446kcal28.8g11.5g31.8g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674