Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g292g175kcal29.2g12.5g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.5g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Mantelilastu (A la meira)117g700kcal28g7.7g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g4793kcal192.6g63g425.4g0g
Valittu annoskoko1015g2397kcal96.3g31.5g212.7g0g
Annoskoko puolitettuna508g1198kcal48.2g15.8g106.4g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231