Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa390g66kcal1.6g9.7g2.3g2.7g
Tomaatti 156g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g78g48kcal8.6g3g0.2g1.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g195g58kcal1.9g11.7g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g156g265kcal29.6g0g15.6g0g
Lihaliemikuutio Kania6.2g14kcal0.7g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g992kcal87.6g64.4g40g13.2g
Valittu annoskoko1015g496kcal43.8g32.2g20g6.6g
Annoskoko puolitettuna508g248kcal21.9g16.1g10g3.3g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391