Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 394g151kcal3.9g27.2g0.8g9.8g
Nauris 79g22kcal0.8g3.3g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g189kcal0.1g0.1g21g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton53g84kcal4.2g2.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g950kcal20.4g74.6g58g25.6g
Valittu annoskoko1015g475kcal10.2g37.3g29g12.8g
Annoskoko puolitettuna508g237kcal5.1g18.7g14.5g6.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566