Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g2781g3059kcal639.6g0g50.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore1775g302kcal10.7g44.4g7.1g12.4g
Paprika punainen 1095g320kcal10.3g49.3g4.4g20.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1036g290kcal6.2g61.6g2.1g25.9g
Sipuli (kuorittu)681g184kcal8.8g32.7g1.4g11.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1183g296kcal15.4g49.7g2.4g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli1183g4142kcal130.2g875.7g14.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)30g77kcal0.6g2.7g7.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl59g44kcal2.4g4.7g1.8g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g178g1598kcal0g0g177.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20624kcal1648.4g2241.6g536.2g141.6g
Valittu annoskoko10000g10312kcal824.2g1120.8g268.1g70.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5156kcal412.1g560.4g134.1g35.4g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832