Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 67g20kcal0.6g3.4g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g33g12kcal0.2g0.7g0.4g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g667g254kcal7.3g55.4g0.7g10.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)67g110kcal2g2.7g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g865kcal23g132.6g25.8g26.4g
Valittu annoskoko1016g433kcal11.5g66.3g12.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna508g216kcal5.8g33.2g6.5g6.6g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792