Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 133g472kcal0.4g0g53.2g0g
Sokeri 169g688kcal0g169.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal14.9g0.4g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.7g1.6g4.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe66g246kcal2.5g54.5g1.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten33g110kcal7.8g15g7g3.7g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g133g405kcal12.9g81.5g2.7g19.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g5160kcal104.4g843.6g157g55g
Valittu annoskoko1016g2580kcal52.2g421.8g78.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna508g1290kcal26.1g210.9g39.3g13.8g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182