Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 160g277kcal12.2g3.7g24g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g528kcal3.2g4.8g56g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi160g719kcal10.4g95.9g33.6g5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton64g460kcal0g0g51.2g0g
Mangosose, Piltti200g120kcal0.8g30g0.8g2g
Sokeri 68g276kcal0g67.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.8g17kcal4.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g5018kcal95.4g424.6g332g14g
Valittu annoskoko1016g2509kcal47.7g212.3g166g7g
Annoskoko puolitettuna508g1254kcal23.9g106.2g83g3.5g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199