Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 222g75kcal1.5g12.2g0.2g3.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g142g852kcal34.1g9.4g76.7g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g222g133kcal22.2g9.5g0.7g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g4.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.3g
Kananmuna kuoreton 408g582kcal51g1.2g41.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g3302kcal218.4g68g239g28.8g
Valittu annoskoko1016g1651kcal109.2g34g119.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna508g826kcal54.6g17g59.8g7.2g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500