Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g83g459kcal0.8g0.8g50g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 17g51kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 73g223kcal6.4g40.6g1.4g10.2g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.8g60.7g1g3g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 333g108kcal9.7g6.7g2g11.7g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g67g226kcal14.3g0.7g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 133g45kcal4.1g6.5g0.1g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g3186kcal120.8g259.2g169.8g57.6g
Valittu annoskoko1016g1593kcal60.4g129.6g84.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna508g797kcal30.2g64.8g42.5g14.4g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439