Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 526g751kcal65.8g1.6g54g0g
Canderel makeutusjauhe16g61kcal0.5g14.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g59kcal3g1.8g3.5g4.8g
Kuohukerma,valio,2dl319g1085kcal6.4g9.6g111.6g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g124g646kcal9g41.4g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g5282kcal170.2g157g437g9.6g
Valittu annoskoko1016g2641kcal85.1g78.5g218.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna508g1320kcal42.6g39.3g109.3g2.4g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580