Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 300g431kcal28.9g6.1g32.5g0.6g
Punajuuri 375g144kcal3.8g25.9g0.8g9.4g
Riisi puuroutuva 98g334kcal5.9g73.7g0.7g2.2g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kevytmaitojuoma188g73kcal6.2g5.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g2346kcal100g223.2g112g24.4g
Valittu annoskoko1016g1173kcal50g111.6g56g12.2g
Annoskoko puolitettuna508g586kcal25g55.8g28g6.1g
Arvot/100g100g115kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198878