Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Muna, annos 60g90g79kcal6.8g0.8g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 60g179kcal11.1g1.5g14.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g150g600kcal0g150g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g5287kcal59.4g677.8g251g22.8g
Valittu annoskoko1016g2643kcal29.7g338.9g125.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna508g1322kcal14.9g169.5g62.8g5.7g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107