Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3953g949kcal71.1g118.6g19.8g75.1g
Sipuli (kuorittu)1976g534kcal25.7g94.9g4g33.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3953g13048kcal79.1g118.6g1383.4g0g
Suola, annos 3g99g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g55kcal2.2g7.6g0.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29171kcal356.2g679.4g2815.8g227.8g
Valittu annoskoko10000g14586kcal178.1g339.7g1407.9g113.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7293kcal89.1g169.9g704g57g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750