Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty636g890kcal32.8g177.7g4.3g21.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g106g95kcal0.8g20.1g1.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka106g31kcal1.1g6.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 74g141kcal20.1g0g6.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g95g76kcal2.5g3.8g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g2466kcal114.6g417g35.8g43.2g
Valittu annoskoko1017g1233kcal57.3g208.5g17.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna509g617kcal28.7g104.3g9g10.8g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340