Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Naudanpaisti 300g333kcal65g0g7.8g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g1414kcal145.8g110.8g41.6g10g
Valittu annoskoko1017g707kcal72.9g55.4g20.8g5g
Annoskoko puolitettuna509g354kcal36.5g27.7g10.4g2.5g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393