Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Parsakaali pakaste Rainbow135g27kcal4.1g2.7g0g3.4g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g68g205kcal16.2g32.7g0.7g7.8g
Flora ruokakerma 15%32g47kcal0.6g0.8g4.7g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g2.3g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g797kcal45.4g82g31.8g26g
Valittu annoskoko1017g399kcal22.7g41g15.9g13g
Annoskoko puolitettuna509g199kcal11.4g20.5g8g6.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798