Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 450g915kcal80.5g0g66.5g0g
Linssi, punainen, Go Green225g730kcal53.9g110.1g2.2g27g
Porkkana, keskikokoinen 65g219g61kcal1.3g13g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g3533kcal277.4g259.6g142.6g68.8g
Valittu annoskoko1017g1767kcal138.7g129.8g71.3g34.4g
Annoskoko puolitettuna509g883kcal69.4g64.9g35.7g17.2g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122