Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.7g0.9g1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour50g150kcal1.7g2.1g15g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2035g2150kcal130.4g62.6g150.2g21.8g
Valittu annoskoko1018g1075kcal65.2g31.3g75.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna509g538kcal32.6g15.7g37.6g5.5g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148