Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras75g263kcal10.1g49.2g2.2g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 121g172kcal15.1g0.4g12.4g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g313g78kcal10.3g9.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g75g21kcal0.8g3.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2035g2418kcal216.6g129.8g113.4g15.4g
Valittu annoskoko1018g1209kcal108.3g64.9g56.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna509g605kcal54.2g32.5g28.4g3.9g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042