Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai3137g11608kcal156.9g1003.9g784.3g62.7g
Pinaattipakaste 150g1177g165kcal22.4g4.7g5.9g15.3g
Parsakaali brokkoli 1177g413kcal54.4g22.9g3.5g29.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1569g4692kcal282.4g18.8g392.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots392g2431kcal113.7g51g215.7g14.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1569g1349kcal48.6g69g94.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu941g1186kcal103.5g2.8g84.7g0g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43686kcal1563.8g2346.2g3160.8g243.8g
Valittu annoskoko10000g21843kcal781.9g1173.1g1580.4g121.9g
Annoskoko puolitettuna5000g10922kcal391g586.6g790.2g61g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218