Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g8132g12768kcal1772.9g0g577.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena296g1123kcal3g271.9g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1182g319kcal15.4g56.7g2.4g20.1g
Paprikajauhe 118g380kcal17.5g21.7g15.4g44.2g
Suola, annos 3g89g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 65g137kcal19.5g4.1g4.6g0.7g
Chili paprika punainen118g47kcal2.4g10.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29548kcal3661.4g730g1202.6g130g
Valittu annoskoko10000g14774kcal1830.7g365g601.3g65g
Annoskoko puolitettuna5000g7387kcal915.4g182.5g300.7g32.5g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449