Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)101g555kcal1g1g60.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1028g3597kcal123.3g729.7g21.6g30.8g
Sokeri668g2714kcal0g667.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1816g2288kcal199.7g5.4g163.4g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus473g1513kcal52g302.6g7.6g37.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5914g1952kcal195.2g289.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25237kcal1142.4g3992.4g506.2g137.2g
Valittu annoskoko10000g12618kcal571.2g1996.2g253.1g68.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6309kcal285.6g998.1g126.6g34.3g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230