Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona563g383kcal68.6g21.9g1.1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)281g534kcal12.7g45g33.8g0g
Karpalo, pakaste113g25kcal0.4g3.9g0.8g3.7g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g56g241kcal42.7g2g6.2g0g
Liivate 5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2036g2405kcal258.4g145.6g83.8g7.4g
Valittu annoskoko1018g1203kcal129.2g72.8g41.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna509g601kcal64.6g36.4g21g1.9g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567