Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä90g68kcal3.7g11.2g0.7g2.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g158g150kcal31.5g0g1.1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g68g44kcal1.1g10.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g9g25kcal1.8g0.4g1.8g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl4.5g27kcal0.3g2.1g2g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3.4g18kcal0g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow9g32kcal0.7g7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2039g734kcal78.8g62.8g15.6g6.4g
Valittu annoskoko1019g367kcal39.4g31.4g7.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna510g184kcal19.7g15.7g3.9g1.6g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351