Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Pekoni, paistettu 106g547kcal17.5g0g53.9g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2039g1760kcal45g64g144.2g23.8g
Valittu annoskoko1019g880kcal22.5g32g72.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna510g440kcal11.3g16g36.1g6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708