Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 10g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g14g5kcal0.2g1g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow20g20kcal4g0.1g0.4g0g
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 5g16kcal0.4g2.9g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15010g39kcal2.9g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g504kcal19.6g36.6g30.4g3.4g
Valittu annoskoko102g252kcal9.8g18.3g15.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna51g126kcal4.9g9.2g7.6g0.9g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.9g14.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094