Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka35g107kcal3.4g21.3g0.7g5.2g
Puolukka 33g13kcal0.1g2.3g0.2g0.9g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g289kcal8.2g57.4g2g12.8g
Valittu annoskoko102g145kcal4.1g28.7g1g6.4g
Annoskoko puolitettuna51g72kcal2.1g14.4g0.5g3.2g
Arvot/100g100g142kcal4g28.1g1g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480