Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 10g89kcal0.1g0g10g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g25g85kcal0.6g20.8g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell10g11kcal2.3g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g14g8.2kcal0.1g2.1g0g0.2g
Emmental, sinileima10g38kcal2.9g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g566kcal15.8g47.6g35.4g1.4g
Valittu annoskoko102g283kcal7.9g23.8g17.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g142kcal4g11.9g8.9g0.4g
Arvot/100g100g278kcal7.8g23.4g17.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=453889