Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.3g27kcal1.4g0.8g1.6g2.2g
Sokeri 57g231kcal0g56.8g0g0g
Siirappi 4.9g15kcal0g3.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 24g80kcal0.5g0.7g8.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.8g48kcal0.1g0g5.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g817kcal4g127.4g31g4.4g
Valittu annoskoko102g409kcal2g63.7g15.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna51g204kcal1g31.9g7.8g1.1g
Arvot/100g100g401kcal2g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297