Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g15kcal1.2g1.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 18g62kcal1g13.8g0.2g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g177kcal6.4g29.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko102g89kcal3.2g14.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g44kcal1.6g7.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.1g14.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145