Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g38kcal0.6g6.6g0.8g2.4g
Valittu annoskoko102g19kcal0.3g3.3g0.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g10kcal0.2g1.7g0.2g0.6g
Arvot/100g100g19kcal0.3g3.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864