Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 9g21kcal1.3g0.2g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 33g50kcal6.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g186kcal15.8g7g10.6g0.4g
Valittu annoskoko102g93kcal7.9g3.5g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g47kcal4g1.8g2.7g0.1g
Arvot/100g100g91kcal7.7g3.4g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258