Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)30g24kcal1g3.6g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala18g57kcal2.7g10.5g0.5g1.8g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g300kcal14.2g31.6g12.8g3.6g
Valittu annoskoko102g150kcal7.1g15.8g6.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna51g75kcal3.6g7.9g3.2g0.9g
Arvot/100g100g147kcal7g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979