Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.5kcal0.1g0.3g0.7g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g35g6kcal0.6g0.8g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g1g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g81kcal6.2g5g4g1.8g
Valittu annoskoko102g41kcal3.1g2.5g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g20kcal1.6g1.3g1g0.5g
Arvot/100g100g40kcal3g2.5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207