Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 63g51kcal1g10.5g0g1.9g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g127kcal2.6g23g1.8g4g
Valittu annoskoko102g64kcal1.3g11.5g0.9g2g
Annoskoko puolitettuna51g32kcal0.7g5.8g0.5g1g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920