Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 38g88kcal4.3g0.4g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g255kcal10.8g16.8g15.6g1.6g
Valittu annoskoko102g128kcal5.4g8.4g7.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g64kcal2.7g4.2g3.9g0.4g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686