Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 28g63kcal5.2g0g4.7g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g216kcal13.8g7.8g13.8g2.6g
Valittu annoskoko102g108kcal6.9g3.9g6.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna51g54kcal3.5g2g3.5g0.7g
Arvot/100g100g106kcal6.8g3.8g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425