Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 24g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g10g33kcal0.2g8.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal1.9g13.4g0.2g0.7g
Grahamjauho 3.8g13kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g2.3g7.6kcal0.2g1.4g0g0.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 7.6g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g534kcal10.2g83.4g16.6g4.2g
Valittu annoskoko102g267kcal5.1g41.7g8.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna51g133kcal2.6g20.9g4.2g1.1g
Arvot/100g100g261kcal5g40.8g8.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604