Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino14g48kcal3.2g7.5g0.5g0.8g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl14g5.3kcal0.1g1.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g12g29kcal2.1g0.1g2.2g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g23g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 33g4.3kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g236kcal11.8g21.6g11g2.4g
Valittu annoskoko102g118kcal5.9g10.8g5.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g59kcal3g5.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g116kcal5.8g10.6g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565