Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Herkkusieni 7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g28g48kcal5.4g0g2.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7g18kcal2.1g0.1g1.1g0g
Kanaliemi laimennettu 18g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g159kcal15.8g3.6g8.2g1.4g
Valittu annoskoko102g80kcal7.9g1.8g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g40kcal4g0.9g2.1g0.4g
Arvot/100g100g78kcal7.7g1.8g4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837