Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.6g4.8g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti x-tra29g23kcal5g0.3g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g170kcal11.8g11.2g8.6g0.6g
Valittu annoskoko102g85kcal5.9g5.6g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna51g43kcal3g2.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.8g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842