Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)13g30kcal2.2g0g2.5g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)12g7.2kcal0.2g1g0.3g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g12g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Banderos chunky salsa, annos 300g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g13g44kcal1.6g8.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g277kcal13.2g27.8g12.6g1.2g
Valittu annoskoko102g139kcal6.6g13.9g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g69kcal3.3g7g3.2g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.4g13.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255