Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 11g1.9kcal0.2g0g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.2g7.6kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.1g3.6kcal0g0.2g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 16g49kcal3g0.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g149kcal7.6g6.6g9.8g1.6g
Valittu annoskoko102g75kcal3.8g3.3g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g37kcal1.9g1.7g2.5g0.4g
Arvot/100g100g73kcal3.7g3.2g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038