Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 56g36kcal1.7g2.7g2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g7.3g23kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai15g51kcal1.8g10.4g0.3g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g425kcal11.8g35.6g26.8g2.4g
Valittu annoskoko102g212kcal5.9g17.8g13.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g106kcal3g8.9g6.7g0.6g
Arvot/100g100g208kcal5.8g17.4g13.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197