Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Porkkana 21g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g97kcal6.4g4.4g5.6g2g
Valittu annoskoko102g49kcal3.2g2.2g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna51g24kcal1.6g1.1g1.4g0.5g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.1g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270773