Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore34g11kcal0.2g1.9g0g0.5g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri14g58kcal0g14.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g43g163kcal3g21.6g6.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana205g464kcal6.4g75.8g13.8g2.6g
Valittu annoskoko102g232kcal3.2g37.9g6.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna51g116kcal1.6g19g3.5g0.7g
Arvot/100g100g226kcal3.1g37g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847