Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g12g13kcal0.4g0.4g1.2g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g18g10kcal0.3g1.2g0.4g0.2g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g13g39kcal1.1g7.1g0.6g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka38g63kcal7.5g0g3.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g0.9g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio5.6g16kcal1.5g0g1.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%14g40kcal4.4g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g367kcal30.6g17.8g19.4g0.4g
Valittu annoskoko102g184kcal15.3g8.9g9.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna51g92kcal7.7g4.5g4.9g0.1g
Arvot/100g100g180kcal15g8.7g9.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364